Din Tandhygienist Harriet

Din Tandhygienist Harriet är nu “min” tandhygienist Harriet och det kan bli din också om ut i fall att du behöver en tandläkare i Visby som kan hjälpa dig att bleka tänderna bland annat. Jag har nu blekt mina tänder hos Din Tandhygienist Harriet och det var något jag hade funderat på att göra väldigt länge. Jag är en rätt så försiktig person och skulle aldrig våga bleka tänderna hos någon som inte är legitimerad tandläkare. Din Tandhygienist Harriet har dubbla kompetenser eftersom hon både är tandhygienist och tandläkare och kan allt som är värt att veta om tänder. Det är så många i dagens läge som påstår sig kunna bleka folks tänder och en del har helt enkelt inte rätt kompetens och kunskap. Det är inte helt riskfritt att bleka tänderna men om man vänder sig till en riktig tandläkare som har all nödvändig expertis inom tandblekning så kan man i alla fall utgå ifrån att det kommer att gå bra. Därför är min bestämda uppfattning att den som ska bleka tänderna ska göra det hos denna tandläkare i Visby om man bor här. Bor ni inte här så välj då en tandläkarmottagning i närheten av där ni bor. Hur som helst så blev resultatet av min tandblekning helt perfekt, nu har jag fått kritvita tänder. Jag ville ha dem så vita som möjligt även om det inte ser riktigt naturligt ut, men bara för att de flesta nöjer sig med en lite mer försiktig blekning så innebär det inte att inte alla vill ta ut svängarna ordentligt. Jag har nu värsta Hollywood-leendet och detta kan jag tacka denna tandläkare i Visby för!