Kvärnstens Hälsa & Rehabilitering

God förmiddag! Jag ska idag prata med er om att jag har fått hjälp av ett företag med att komma tillrätta med mitt sockerberoende. I den här bloggen brukar jag vara rätt så öppen om mina problem. Om jag kan visa på för er vad som har fungerat bra för mig, så vill jag ingjuta lite hopp i er, att det går att få hjälp även med en sådan sak som sockerberoende. Jag vände mig till ett företag som heter Kvärnstens Hälsa & Rehabilitering och deras verksamhet är inriktad mot sockerberoende i Östersund, det vill säga att hjälpa folk här i denna stad att komma tillrätta med denna typ av beroende. 

Det skiljer sig egentligen inte något nämnvärt från andra typer av beroenden mer än på ett sätt. Andra droger får folk anstränga sig lite för att få tag på, men socker går det att få tag på överallt dygnet runt. Dessutom finns det massa dolt socker i våra livsmedel som vi inte tänker på. Socker för mig blev både ett psykiskt och fysiskt beroende. Det var en hel del känslor som jag dövade genom att proppa i mig socker, men sen blev det ju så att det också blev ett fysiskt beroende, jag fick ett starkt kroppsligt sug när jag inte hade godis eller läsk hemma och jag kunde till och med gå till bensinstationen mitt i natten för att köpa smågodis. Nu har jag förstått att jag har den här beroendesjukdomen, men tack vare att det finns hjälp att få för sitt sockerberoende i Östersund så har jag inte bara kommit till insikt, jag har även fått de verktyg jag behöver för att leva ett liv så fritt från socker som möjligt. Om du tror att du har ett sockerberoende vill jag verkligen slå ett slag för Kvärnstens Hälsa & Rehabilitering.