Jag fick en massage i present

Hejsan alla vänner, när jag fyllde år nyligen så fick jag ett presentkort på en massage i Kungälv och det var mina kollegor som gav det till mig och jag blev såklart glad. Igår var jag där och jag mår jättebra nu efteråt och vill gärna tipsa mina läsare här på bloggen om detta. Jag blev masserad av en kvinna som verkligen var duktig och jag hade ingen aning att det skulle göra så mycket för mig. Jag rekommenderar alla mina läsare att prova på detta, det är en upplevelse man inte vill missa!

Jag har inte ont på något sätt men däremot känner jag mig alltid stressad. I dag när jag vaknade kände jag mig inte alls stressad utan kände att jag kommer orka med allt som ligger framför mig den här dagen, och trots att schemat som vanligt är späckat så tar jag det lugnt och jag ska nog klara alla arbetsuppgifter utan problem. Jag ska gå en extra runda med hunden i dag också, för det är så roligt och avslappnande. Det händer ju så många bra saker i kroppen och själen när man får den här typen av behandlingar och några av effekterna av massage är:

– Man blir av med stress och oro

– Man sover bättre på natten

– Man känner sig friskare och piggare

– Man har mer energi och orkar mer i vardagen

– Man är allmänt gladare och mer positiv

– Man känner sig mindre irriterad och kan tänka klart

– Konditionen förbättras

– Matsmältningen blir bättre

– cirkulationen i hela kroppen ökar då man får en djup avslappning.

Jag har märkt av några av dessa positiva effekter och jag är så glad att jag provade på detta, det är något jag absolut vill göra igen och kan varmt rekommendera er att göra detsamma!